ЛАВИРИНТ ЗАБАВА ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ

Влезете заедно со своето дете на едно непрегледно место со многу испреплетени ходници, улички, во кои е тешко за орентација, но пронаоѓањето на излезот за вашето дете ќе биде вистинска сензација и успех!

labyrinthe-01
labyrinthe-13
labyrinthe-20
lavirint1
lavirint2
lavirint3
lavirint5
lavirint6
lavirint14
labyrinthe15

Испечатете ги на А4 формат фотографиите и уживајте!

 

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.