Направи сам мини кутија за книга

Во ова видео ќе ви покажеме како да направите мини кутија за книги, се разбира на ист начин може да направите поголема кутија за повеќе книги. Погледнете го видеото.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.