Џими Uber Driver

Џими се регистрирал на апликацијата Uber Driver,  и направил мал скеч каде што вози непознати граѓани и ги исполнува нивните жеби.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.