Направи сам: вазна со кандило

Вазна во облик на срце плус може да ставите и кандило.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.