Направи сама – Галаксија нокти

Уште еден туторујал за како сами да си ги исшарате ноктите. Не одзема многу време, а резултатот е неверојатен. 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.