Tonight show photobomb со Jimmy и јунаците од Sesame Street

Jimmy се придружува со карактерите од Sesame Street: Big Bird, Elmo, Cookie Monster и други. Прават Фотобомб, тоа кога скришно се појавуваат познати личности во позадината во случајов  дур некое дете се слика. Погледнете ги дечињата како реагираат на крај од како ќе ги видат своите јунаци.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=SVGVKVM0q6Y” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=5GbWk–Cv0Q” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1fh5C8lTA8A” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.