Направи сам фотрола за мобилен телефон

Наместо да барате фотрола која ќе одговара за вашиот мобилен, еве ви идеја за сами да си направите и да си ја украсите по ваш вкус.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.