10 знаци за живот во вселената

Дали сме сами во универзумот? Alltime 10s каналот на youtube  има направено видео за 10 факти за вонземјани во нашиот универзум и надвор од него. Во ова видео има комплетни докази дека постои живот на Марс, до мистериозни сигнали од вселената фатени на земјата, потекло ид 5.5 билиони години.

 

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.