Кога ќе се спојат реалноста и умтеноста

Уметник кој си игра со човечкото око преку неговата дарба за цртање. Погодете што е нацртано а што е реално.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.