Презентација на краткометражен филм Рецепт со музички настап на Тони Пецанов

Во рамките на проектот „Ревитализација на руралните средини преку уметност и култура“, финансиски поддржан од програмата Цивика Мобилитас на Швајцарската Агенција за развој и соработка се реализираше краткометражниот филм на режисерот Даниел Трајков. Краткометражниот филм ќе биде прикажан пред струмичката публика.
Прикажувањето на филмот ќе биде проследен со музички настап на Тони Пецанов

Среда 20:00 часот, Сцена 112, Струмица

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.