Седум супер коли за кој не сте знаеле дека постојат

Извонредни спортски и супер коли за кој не сте имале знаеле дека постојат.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CmIIFeKvg00″ width=”720″ height=”420″ responsive=”no”]Погледнете го хартиените мотор V6 со хартиени клипови.[/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.