Farbige Sicht | изложба на Јован Куциновски

Брда послани од зелен тепих, шилести врвови мислиш никој не стигнал до таму. Цела магија во тие Швајцарски Алпи. Од нескротливите диви кози до Хајди и нејзиниот мирен дух. Бев и сликав, пред вас го откривам обоениот поглед во печатена форма.

Четврток, 18 февруари во 20:35 часот, Децата од нашата улица

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.