Седум популарни песни за кои несте знаеле дека се напишани од SIA

Ова се седумте песни кои сигурно несте знаеле дека се напишани од Sia Furler.[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=YV1HvG6ArOU” width=”720″ height=”420″ responsive=”no”]Погледнете го хартиените мотор V6 со хартиени клипови.[/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.