Изложба на фотографии на Катја Штркова Кочовска – „Во текстури“

Во вторник ќе се отвори втората самостојна изложба на фотографии на Катја Штркова Кочовска, во НЛБ галерискиот простор на 1-ви март 2016 во 20.00 часот.

Изложбата ќе биде поставена до 7-ми март.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.