Промоција на книгата „Едно лето на Крит” на Анде Јанков

Издавачката куќа „Култура” ќе одржи промоција на деби-романот на Анде Јанков, книгата „Едно лето на Крит”, добитник на наградата Романијада за оваа година.

На 27.02.2016 година (сабота) во 13:00 часот во просториите на Народниот театар Џинот во Велес, ќе имате можност да се дружите со авторот и да го добиете овој трилер роман лично потпишан од негова страна. Промотор на настанот е велешкиот писател Игор Крајчев.

12745420_1720367084916188_477676649169132495_n
Share Button