НОВА ПРОМОЦИЈА ВО РАМКИТЕ НА ОСМОМАРТОВСКИ ДЕНОВИ

Промоција на книга „Политички коректна поезија“ и претставување на поетесата и слемерка, Елена Пренџова

Промотори и претставувачи на поетесата:

м-р Трајче Кацаров
м-р Милена Ристова-Михајловска

7 март 2016, 12:00 часот

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.