Додај чудовишта во сликите од секојдневниот живот

Погледнете ги сиве овие фотомонтажи. Овие фотографии се креирани со новиот iPad pro и iPad Pencil. Секоја недела ќе имаме по една галерија со интересни фотки, да го одбележиме месец Април.

[su_custom_gallery source=”media: 6847,6848,6849,6850,6851,6852,6854,6855,6856,6857,6858,6859,6860,6861,6862,6863,6864,6865,6866,6867″ link=”lightbox” width=”630″ height=”380″ title=”never”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.