Девојка за сите времиња

Кога се во прашање девојките, момчињата не знаат точно секогаш каква девојка сакаат, но девојката која се подготвени да ја претстават пред своето семејство, пријателите и колегите,  дефинитивно треба да ги има следниве карактеристики:

# Девојка со самодоверба

Тие сакаат девојка на која и е “удобно во своја кожа“. Сакаат жена која зрачи со енергија и која не се труди постојано да изгледа убаво.

# Паметна девојка

Вистинските момци никогаш не би влегле во врска со девојка која не сметаат дека е паметна. Мажите сакаат да имаат паметна жена покрај себе. Така таа ќе може да се вклопи во секоја ситуација.

Businesswoman sitting in armchair, portrait

# Спонтана девојка

Девојка која е подготвена да влета во непланирани авантури, која знае да ужива и да се смее. Девојка која и во лош ден знае да ги насмее и да ги натера на добра забава. Со такви девојки мажите се многу поопуштени. Освен тоа, важно е да знае да се пошегувате и на своја сметка.

# Девојка која цврсто стои на земја

Девојките кои постојано бараат невозможни работи, само затоа што мислат дека “им се може“, за кратко време им стануваат напорни и неинтересни на мажите. Тие се интересираат за жена која е чувствителна. Девојката која е центар на сопствениот универзумот може да биде интересна во почетокот, но многу брзо здосадува, а мажите сакаат бидат третирани со исто онолку добрина и почит колку и жената.

Шармантна, забавна, добродушна, девојка која ќе го поддржува и ќе има разбирање. Такви девојки сакаат мажите.

Happy couple embracing and laughing on the beach

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.