Project Orpheus на гости во Јавна Соба!

ЈАВНА СОБА, 50 Дивизија 22, Скопје
02 609 2650

21.05. сабота // 21:30

Бенд // Project Orpheus
projectorpheus.com

Project Orpheus на гости во Јавна Соба!
Поинаква музичка седенка во блиска средба и мелодична концептуална размена на приказни од деби албумот Shaping The Static.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.