Да помогнеме да се објави нова книга (2)

Драги пријатели и пријателки, многу сум среќна што се пријавивте во голем број финансиски да ми помогнете да ја соберам потребната сума за објава на мојата нова книга.

како што напоменав, отворив посебна сметка на која треба да се врши уплата бидејќи обврзана сум на потребната сума да платам ддв. бројот на наменската сметка на која треба да уплатите 150 ден. доколку сакате да ја имате книгата откога ќе се отпечати е:

240127105628420 – УНИ БАНКА

уплатицата треба да гласи вака:

кај уплатувач:

ЦЕЛ НА ДОЗНАКА: ДОНАЦИЈА

кај примач:

НАЗИВ И СЕДИШТЕ НА ПРИМАЧ: Елена Пренџова

БАНКА НА ПРИМАЧ: УНИ БАНКА

ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА: 240127105628420

МКД: 150,00

ШИФРА: 289

приложив и фото за урнек.

СОВЕТ: доколку уплаќате на шалтер во уни банка провизијата е најмала – 10 ден. доколку уплаќате на шалтер во некоја друга банка провизијата е поголема и во зависност од банката може да биде и до 30 ден. ВЕ СОВЕТУВАМ ДА ИЗВРШИТЕ УПЛАТА ВО УНИ БАНКА.

ЗАПОМЕНЕТЕ: откога ќе уплатите ќе ја ФОТОГРАФИРАТЕ УПЛАТНИЦАТА И ЌЕ МИ ЈА ПРАТИТЕ за да ве запишам на список дека сте уплатиле. водам евиденција за да ја знам точната бројка на луѓето што уплатиле и секако имињата на истите за да им дадам после книга.

уплата може да извршите до септември. веќе во септември се надевам, доколку иде по план, да ја пуштам во печат и да ја направам промоцијата.

со за1нички сили и добра волја – до целта 🙂

пренџова

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.