Скопски летен ритам

Во тек е реализацијата на проектот ,,Скопски летен ритам’’. Вчерашниот прв настап се одвиваше на Плоштад Мајка Тереза и програма беше исполнета со староградската музика на Тања Стојановска и Михајло Стојанов како и музиката на летното музичко трио ,,METAVERSUS”.

Денес со почеток во 20:30 часот, на Плоштад Богородица ќе биде проследен настапот на културно уметничкото друштво ,,Никола Вапцаров’’ исполнет со сплет на ора од краеви на Македонија и исто така во 20:30 часот на Плоштад ВМРО Диме и Драги ќе настапат со својот бенд и ќе ни овозможат ултра рок забава.

[su_custom_gallery source=”media: 7549″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ title=”never”]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.