Вечерва (07.09) на сцената на Драмски театар ќе гледате..

Копродукција меѓу НУ Драмски театар Скопје и Театар Фабрика

Режија: Ѓорѓи Ризески
Автор: Август Стринберг
Костимографија: Драгана Таневска
Кореографија: Ирена Лозинска
Дизајн и фотографија: Деана Андоновска

ГОСПОЃИЦА ЈУЛИЈА – Миа Кантарџиева
ЖАН – Теоман Максут
КРИСТИНА – Емине Халил

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.