Признание за ФТБЛ од Министерството за економија

Мотото на годинашното одбележување на овој ден е „Туризaм за сите: лица со хендикеп, стари лица и семејства кои патуваат со мали деца“, а официјалната прослава на светско ниво се случува во Бангкок, Тајланд.

По повод овој празник на туристичките работници, Министерството за економија на свечена прослава организирана во просториите на Скопскиот саем им додели признанија на 50 најуспешни претставници од туристичкиот сектор, во 6 категории и неколку подгрупи.

Господин Беким Хаџиу, раководител на Секторот за туризам и угостителство при Министерството за економија на Република Македонија, му врачи Признание за соработка во областа на туризмот во 2016 година – категорија Факултети на продеканот на ФТБЛ, доц. д-р Дејан Методијески.

[su_custom_gallery source=”media: 7654,7655″ limit=”2″ link=”lightbox” width=”700″ height=”700″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 7586″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ title=”never”][/su_custom_gallery]

 

Превземено од UGD

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.