„ТАЈНО МОЈА“, мјузикл во чест на Тоше Проески

Пријавете се на tajnomoja@mob.com.mk или 077 729 449

МАКЕДОНСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ВЕ ПОВИКУВА
Пријавете се и бидете дел од големото Балканско талент шоу, кое ќе ги донесе најталентирани кандидати на сцената на Македонската опера и балет.
Бидете дел од премиерната изведба на мјузиклот „ТАЈНО МОЈА“, во чест на Тоше Проески. Покажете ги вашите музички, актерски и танцувачки способности! Испратете ваши податоци (име, презиме, фотографија, години на раѓање и место на живеење) на електронската пошта: tajnomoja@mob.com.mk
Пријавувањето е најдоцна до 15 ноември 2016 година.
За дополнителни информации јавете се на 077 729-449

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.