Квартет

Премиера „КВАРТЕТ“

Автор: РОНАЛД ХАРВУД
Режисер: ЗОЈА БУЗАЛКОВСКА

Улоги:
Џин Хортон…………. ЛИЛЈАНА ВЕЛЈАНОВА
Сесили Робсон ………… КАТИНА ИВАНОВА
Реџиналд Пеџит ……………… ЕМИЛ РУБЕН
Вилфред Бонд ………… БЛАГОЈ ЧОРЕВСКИ

Превод од англиски јазик: Љубица Арсовска
Дизајн и избор на музика: Зоја Бузалковска

Извршни продуценти: Симона Угриновска и Павле Игновски
Инспициент: Александар Рајковски
Фотограф: Самир Љума
Дизајнер на плакат: Павле Игновски
Дизајнер на светло: Игор Ѓеоргиев
Светло – мајстор: Игор Митревски
Дизајнер на тон: Александар Петровски
Тон – мајстор : Ташко Грујовски
Видео – оператор: Марин Рочевски

Суфлер: Агна Николоска
Реквизитер: Лазо Миев
Гардеробери: Фиданчо Петровски и Светлана Апостолска
Фризери и шминкери: Бранка Пљачковска и Моника Грковска

Благодарност до Марија Пупучевска, МОБ.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.