3 Декември – Меѓународен ден на лицата со посебни потреби

Овој 3-ти Декември, повелете сите заедно да го одбележиме Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби.
Овој 3-ти Декември, повелете сите заедно да ја дадеме поддршката за изедначување на правата на лицата со посебни потреби.
МЕСТО: ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА
ДАТА: 3 ДЕКЕМВРИ
ВРЕМЕ: 12:00 ЧАСОТ
3-ти Декември е посебен ден, посебно акцентиран на потребите и проблемите кои ги имаат и со кои се соочуваат лицата со посебни потреби. Но, не е доволно само еден ден да им се посвети внимание на овие лица и на нивните права за еднаквост со другите. Тоа треба да биде секој ден, да претставува дел од човечкото општество.
ПРИКЛУЧИ СЕ !!!
ПРИСУСТВУВАЈ !!!
ПОДДРЖИ ЈА ИНИЦИЈАТИВАТА !!!

 

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.