Ѕидни детски декорации

При уредување на детските соби, најчесто декорациите ги сведуваме на лесно видливите предели, но што е со малите скриени неизбежни предмети во собата.

Таков дел се  приклучоците за струја или штекерите. За овој неизбежен дел од собата ви препорачуваме ѕидни лепенки, со омилените ликови на вашите деца.

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.