8 автомобили, кој неможат да се пронајдат на пазарот

Во Видеото ке видите 8 тркачки автомобили, кој неможат да се пронајдат на пазарот, поради реткоста на деловите. Погледнете го видеото и да ја видите спецификацијата на колите.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.