Tајзи роденденски „части” нова песна- Слушнете ја „Афтер”

Драган Величковски- Тајзи освен што денеска роденденски ги дувна свеќичките на тортата, реши своите фанови да ги почасти со уште една нова песна.

„Афтер” е дело на двајцата надежни диџеи и продуценти „Дисконектед”, аражманот е на Ивајо, а текстот на Тајзи.

Иако забраната за македонска музика се уште трае, Тајзи продолжува да биде активен во снимањето нови песни. По Нова Година подготвува уште една песна, а наскоро може да го очекуваме и целиот албум.

 

Слушнете ја „Афтер” на Тајзи, Ивајо и Дисконектед:

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=HReHuUlWlxw” width=”720″ height=”520″ controls=”no” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=5GbWk–Cv0Q” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1fh5C8lTA8A” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light” https=”yes”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?t=303&v=4dK_SEerPQo” width=”720″ height=”520″ controls=”alt” autohide=”no” showinfo=”no” rel=”no” theme=”light”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=l5eyLMASbkE” width=”720″ height=”520″ controls=”no” showinfo=”no” rel=”no”][/su_youtube_advanced]

Share Button

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.