Четврток со BandOff live @LongPlay

The BandOff formerly known As DAY OFF во состав :
Dimitar Petrov – drums
Tanche Grozdanovski – guitar
Vlatko Janevski – bass
Sase Ljoles – vocal

Придружни вокали :

FINLANDIA ……………………..………………. 70 ден.

JACK DANIEL’S ……………………..……… 120 ден.

JAMESON……………….……………………....120 ден.

STAROPRAMEN ……………………..…….. 100 ден.

ЗЛАТЕН ДАБ ……………………..……………. 90 ден.

AMSTEL ……………………..…………………. 100 ден.

СКОПСКО ……………………..……………….. 80 ден.

HEINEKEN ……………………..…………….. 110 ден.

BUDWEISER ……………………..……………. 90 ден.

SOMERSBY CIDER ……………………..…. 120 ден.

KORONA ……………………..…………………… 140 ден.

TOCENI 0.5Л:

СКОПСКО ……………………..……………….. 80 ден.
KROMBACHER MATNO……………….. 100 ден.
KROMBACHER TEMNO ………………. 100 ден.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.