Fire Poetry at Kapan An w/ Shurbe, HyperTech, Andreas Hz

Fire Poetry: огнена поезија и пагански ритми на подиумот со Шурбе, Hypertech и Andreas Hz.

Четврток* 05.01.2017 @ Капан Ан // Петок е неработен ден, причина повеќе за провод до сабајле

– Shurbe
http://boshfest.com/2015/08/11/shrube-dj-set/?lang=Mk

– HyperTech
https://www.mixcloud.com/HyperTech/

– Andreas Hz
https://www.mixcloud.com/andreas-hz/

***

Старт на полноќ, влез 100 ден.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.