PMG Event #Level4 Mirko Popov*Violeta Kachakova

Прекрасно музичко патување, кое ќе ви ги открие лавиринтите и мистериите на прекрасните македонски пирамиди и светилишта, каде што се закопани огромни македонски богатства и гробот на александар македонски.
Гробот на александар го содржи клучот за 4ТАТА ДИМЕНЗИЈА и тајната на неисцрпната енергија која би донела мир и благосостојба на целата планета.
ЕПА СВЕ ТОА У ПЕТОК у Капан Ан.
Шодавикажуем….
4то ниво сие 4то ниво
дами & господо
About the Venue

 

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.