5 Тајни места цензурирани од Google Maps

5 места кој Google Maps и Google Earth не сакаат да бидат видени. Youtube каналот Dark5  одкрива 5 места кој се скриени од страна на Google. Погледнете го видеото.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.