Romance Music Night со Bel Canto

Нека ве понесе мелодијата на љубовта во Carpe Diem – fine wine & dine.

Четврток, 05.01.2017
20:30 часот
Информации и резервации на 070 355 750
Дозволете си вистинско уживање за сите сетила!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.