ModernWorld RolePlay Open

На 10.01.2017 ве очекуваме на официјалното отварање на ModernWorld RolePlay.Сите вие сампери,рпери дојдете и уверете се дека ова е еден од најдобрите Македонски самп сервери.Најреални цени,24/7 админ/гм поддршка,roleplay на највисоко ниво и многу други работи.
Ве очекуваме.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.