„ЗАБОРАВЕНИ ПЕСНИ“

Традиционален концерт по повод празникот „Василица“

Андријана Јаневска со Оркестарот на Македонската опера и балет
Традиционални македонски песни во аранжман на Илија Пејовски
диригент: Бисера Чадловска
режија: Љупка Јакимовска

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.