Showroom: Milan Petrovic Quartet and Jazzysad

На првиот Showroom концерт во 2017 ни гостуваат едни од најдобите џез музичари од Србија!
Дознајте зошто квартетот на Милан Петрович го освојува целиот Балкан и дозволете си уживање во квалитетна музика~

И, за уживањето да биде уште поголемо- имаме и петти гостин- Master Flow/ Милан Саитович од Нови Сад кој е одговорен за најдобрите игранки кои изминатата година се случија во Public Room. Овој пат настапува co својот проект Jazzysad.

Не ги испуштајте овие преталентирани момци и резервирајте си на 02 609 2650, contact@publicroom.org или преку https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/showroom-milan-petrovic-quartet-and-jazzysad-mUsg5

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.