Жените на црвениот тепих на златните глобуси 2017та

Традиционално и оваа година се прошетаа многу звучни имиња на Златните Глобуси 2017-та. Да ги погледнеме Рис Витерпон, Сиена Милер, Дру Баримор, Софиа Вергара и целиот слај и шаренило на црвениот тепих.

[su_custom_gallery source=”media: 9124,9123,9122,9121,9120,9119,9118,9117,9116,9115,9114,9113,9111,9110,9107,9108,9109,9106,9105″ limit=”19″ link=”lightbox” width=”810″ height=”550″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 7586″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”540″ height=”720″ title=”never”][/su_custom_gallery]

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.