Ехо Од Далечното Минато #13 во Капан Ан (Среда 18.1.17)

Среда 18-ти Јануари 2017 (спрема неработен четврток) во Капан Ан, Ехо Од Далечното Минато по 13-ти пат! Ова е прв настан за 2017-та, а и на наше големо задоволство после половина година сме во полн резидент состав 🙂

`Ехо Од Далечното Минато`е музичка вечер посветена на музиката од нашето поблиско и подалечно минато и од нашата поблиска и подалечна околина. Овој пат, одиме со Funked Up West издание и тоа funk, soul, jazz, disco, rare grooves & broken beats претежно од западниот свет, презентирани од:

– Гоце САФ
– Чваре
– Ненад Стефаноски
– HyperTech

Старт на полноќ, влез 100 ден. до 1ч, потоа 150 ден.

Се гледаме на подиум другари 🙂

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.