Прекрасни Графити

Прекрасни графити, направени во почит на  Дејвид Болви кој го претставуваат од А до З. Локацијата е Феникс.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.