Северна убавина, Финската Аурора

Аурора е природен феномен кој се случува само во небото во северната хемисфера. Финска е земјата каде се регисрирани едни од најубавите појави на Аурора. Да ја засакаме зимата повеќе, да ги погледнеме прекрсните пејсажи на Финското небо.

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.