ТРАДИЦИОНАЛЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ „ВАСИЛИЦА“

На 12.01.2017 од 20.00 часот
„ЗАБОРАВЕНИ ПЕСНИ“
Традиционален концерт по повод празникот „Василица“
Андријана Јаневска со оркестарот на Македонската опера и балет во аранжман на Илија Пејовски.
Диригент: Бисера Чадловска
Режија: Љупка Јакимовска

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.