SureShotz Sunday Session / “Le Club” 43

SureShotz Sunday Session забавите од оваа недела се селат во клубот “43”. Ова урбано и отмено место, одсега ќе биде Ваш домаќин секоја недела со најголемите hip-hop и r`n`b хитови. За почеток ги имаме Dj Shorty P и Dj Irie Scratch, а влезот ќе биде бесплатен.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.