Прекрасна архитектура

Киќава е напревена со Minecraft, дечкото имал премногу слободно време, не му се спиело и погледнете што има направено. Прекрасна архитектура.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.