Стара Нова Година во Old School Cafe

Ќе ја испратам 2016 по стариот календар со музиката која е вечна, за 2017 на сите да ни биде весела и посреќна. Ќе се крши леб кој содржи кеш и ќе се дружиме во нашиот Old School

John Ilija Apelgren

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.