СНЕЖАНА И 7те ЏУЏИЊА – Балетска претстава за деца

15.01.2017 12.00ч.
Билетите по цена од 200 денари се во продажба на
Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн наwww.mob.mk и www.karti.com.mk

Балет за деца од Богдан Павловски
Режија, кореографија и инсценација: Витолд Борковски
Либрето: В.Борковски и С.Петровски
(според приказната на браќа Грим)

Настапуваaт солисти и целиот балетски ансамбл при МОБ.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.