Читање изреки со Michelle Obama, Dave Chappelle и Jerry Seinfeld

Jimmy Fallon во тим со Michelle Obama против  Dave Chappelle и Jerry Seinfeld, ќе погодуваат познати изреки. Погледнете го видеото подолу.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.