Showroom: Explorers club

Showroom e отворена музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Оваа вечер ги истражуваме звуците креирани од Ади Имери- гитара, Иван Иванов- тенор сакс, Дамир Имери- клавијатура и Благоја Антовски- тапани.

Резервирајте си едно прекрасно џез патување~
02 609 2650, contact@publicroom.org, https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/showroom-explorers-club-30VMZ

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.