Снежна дружба во Градски Парк

Собери друштво и дојди во Градски Парк на снежна дружба со снег.
Дур не се стопи.
Мавни го и ти другар ти, удави ја во снег девојка ти.

Четврток, во парк, 21.00h.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.