WordPress Meetup #9

На оваа средба ќе има едно општо предавање за основи на WordPress, а потоа и Q&A сесија, на која присутните ќе можат да поставуваат прашања поврзани со WordPress, да споделат искуства и дознаат како да се вклучат и да придонесат кон WordPress платформата и заедницата.

Средбата ќе се одржи во #slavaroom на горниот спрат во Јавна Соба.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.